Català

Bateria format des de petit al costat del seu Pare, Tasio Borrell, qui l'acompanyarà ja sempre amb l'aprenentatge i trajectòria.

Melòmans tots dos, s'endinsen en diferents estils musicals i es comença a formar amb ritmes i tècniques. Va agafant també referències de diferents bateries coneguts dins el món del blues i jazz. Més endavant passarà també el seu aprenentatge per les mans del bateria Toni Gadea.

Apassionat per la música, comença la seva trajectòria en viu a partir des 15 anys passant per diferents formacions i diferents estils musicals:

Comença per De Pèl a Pèl, grup de Rock 'n Roll de Cadaqués, un cop es separen passa a ser el bateria de la BCN Beach Boom, grup amb versions de Jimmy Hendrix. És però als 21 anys a on comença a entrar dins el món del jazz - swing al costat de dos músics italians Franco i Franco Latragna, amb un repertori de clàssics del jazz.

Amb ganes d'anar descobrint més estils i amb la passió d'anar evolucionant com a bateria, s'embarca amb Stefan May, un projecte fet a duet, guitarra i bateria, a on toquen Rock Psicodèlic amb composicions de l'Stefan M. Després d'uns anys arriba a Cadaqués el clarinetista nord americà Emile Charles LaChambre, fundador del grup Cadaqués Connexió, aquí ja s'endinsa en aquest món del jazz i la improvisació.

Durant aquest període, comença a formar dos projectes nous, un és la Galeon Blues Band, un trio potent al costat des guitarrista Juanan Reverte i un segon projecte a trio al costat des baixista Toni Traus, el grup MTB Jazz a on toquen estàndards instrumentals. Després d'un parell d'anys, quan els dos grups comencen a dissoldre, comença a entrar a la Cobre Jazz Band al costat des contra baixista Jordi 'Cobre' Jornet i el saxofonista Miki Blabia, un trio de jazz-bossa a on encara ara avui toquen.

A finals del 2012 es veu capaç de començar a formar el seu propi projecte AB4 (Agustí Borrell 4tet) a on comença a fer les seves composicions instrumentals en forma de fusió, al costat de Marc Mas, Toni Traus, Jordi Cobre, Salvi Estregués i Tòfol Martínez, i ara actualment hi ha Pedrito Martínez i també Miki Santamaria. Trobaran més informació a sa pàgina Agustí Borrell 4tet.

Aquest mateix any 2012 s'acabaven de conèixer amb Tòfol Martínez, i passa a ser el bateria oficial de la Tòfol Martínez blues band, un grup de blues elèctric amb repertori propi i versions a on no han parat de créixer, tant en concerts, discos i vídeos, avui en dia estan dins l'àmbit conegut del món del blues.

Arriba el 2015 i després d'una trucada de Marta White es coneixen amb Sergi Blanch, guitarrista i compositor de música funk, a un l'anima per formar un grup nou que trenqui tòpics, James White Experience, un trio de PowerFunk al costat també de Pedrito Martínez al baix, amb un  directe potentíssim.

És en aquest 2019 que a Cadaqués es coneixen amb es pianista argentí Diego Polischer i formen GALLET, un duet de piano i bateria, amb composicions modernes i contemporànies.

Des de que comença fins avui en dia, ha estat tocant i fent col.laboracions amb diferents grups i músics com:

Herman Brood, Miki Santamaria, Max Sunyer, Joan Pau Cumellas, Marco Cinelli, Danny del Toro, Miguel Talavera, Sandra Fern, Pepe Bao, Amadeu Casas, Greg Zlap, Gerard Nieto, Toni Solà, Susana Sheiman, Pablo Quiroga, Marc Mas, Bruno Oro, Manel Fortià, BigMama Montse, Johnny Pérez, Rafel Bazaga, Bruno Cabrera, Cece Gianotti, Chivo Chivato, Alverd Oliva, Josep Soler, Carles Bech, Sweet Swing, Xavier González, Roslyn, Sebastien Charlier, Enric Teruel, Marko Balland, Nasser Ben Dadoo, Frank Mercader, Pepe Gómez, Litus, Ramon Miravet, Adrià Bauzó, Raül Marc Portell, Fonsu Castillo, Víctor Puertas, Martin Laportilla, Dusan Jevtovic ...

Actualment toca amb:

- Agustí Borrell 4tet - Gallet - Tòfol Martínez blues band - James White Experience i es pot veure els diferents projectes que té avui en dia al departament de formacions.

Els seus bateries de referència han sigut i són: Brian Bennett, Louie Bellson, Charlie Watts, Peter Hoorelbeke, Omar Hakim, Jeff Hamilton, Peter Erskine i com no Art Blakey, Max Roach, Brian Blade i Bill Steward, sense oblidar a Pere Foved i Roger Blàvia.

Ha passat per festivals com: Fest. Internacional de Cadaqués, Fest. Pamplona, Acústica de Figueres, Primavera Rock Fest., Black Music Fest., Fest. Blues de Cerdanyola, Fest. de Blues de Roses, Jazzaprop de Terrassa, Fest. Música de Begur, BB Blues Fest. de Portugal, Fest. Pedralbes, Fest. d'Andorra, Corbera Blues Fest., JamboStreetMusic, Jazz Fest. Costa Brava, Fest. de Blues Santako, Festival de Jazz Terrassa, Tolosa Blues Festival, Benicàssim Blues Fest.