Projectes

AB3

Enamorat des trios acústics de jazz, forma Agustí Borrell Trio ( AB3 ). Amb aquest projecte compte amb dos elegants talents de s'escena jazzística de Catalunya; Luis González as piano i Pedrito Martínez as contrabaix. Amb un repertori de peces pròpies com també adaptacions de mestres del jazz, amb un directe seguint viatjant sense fronteres passant pel blues, funk amb arrels del mediterrani.

https://www.youtube.com/watch?v=OcYuvEas4qQ

AB4

Al 2012 neix es projecte personal Agustí Borrell Quartet (AB4), amb dos discos de composicions pròpies, 'Entre Nosatros' al 2013, disc dedicat as seu pare i, 'Sicilia' al 2019, disc dedicat a aquesta illa. 'JAZZ SENSE FRONTERES' tal com ho descriu el Sr. José Miguel López de Rádio3, acompanyat per uns enginyosos i virtuosos músics com: Marc Mas as piano, Pedrito Martínez as baix elèctric, Tòfol Martínez a sa guitarra elèctrica, i ses col.laboracions de Toni Traus i Miki Santamaria as baix elèctric.

https://www.youtube.com/watch?v=EMY2M7Y1U08

MANDIE RULES

Després d'uns anys voltant sola amb sa seu guitarra per diferents camins i països, decideix muntar aquest projecte amb composicions pròpies. Mandie Rules amb la veu i sa guitarra, s'acompanya des guitarrista i cantant Miquel Abras, es baixista Pedrito Martínez i es bateria Agustí Borrell per construir uns concerts en viu molt íntims abraçats d'una força natural a través de ses seues lletres.

https://www.youtube.com/watch?v=gmZ_zQODhtI

FRANCESC UBANELL

' 9 HAMM TRIO '

FRANCESC UBANELL crea aquest trio l'hivern del 2023 amb la intenció de recuperar el so des llegendaris trios de guitarra, orgue i bateria.

Es model des mítics trios de: Wes Montgomery, Melvin Rhyne o Grant Green com Larry Young, serveix de punt de partida per desenvolupar un so propi basat en sa tradició d'aquests anys gloriosos del Jazz.

Amb sa col.laboració de: Raül-Marc Portell a l'Orgue i Agustí Borrell a la Bateria.

Aquest trio es desenvolupa en uns concerts plens d'energia i de bones vibracions oferint al públic unes experiències que perdurant a sa seu memòria.

https://www.youtube.com/watch?v=iCJutk2zbSo

Create your website for free!