Sa meua història

Agustí Borrell
Agustí Borrell
Tasio Borrell
Tasio Borrell

Bateria format des de petit as costat des seu Pare, Tasio Borrell, qui l'acompanyarà

ja sempre amb s'aprenentatge i trajectòria.


Melòmans tots dos, s'endinsen en diferents estils musicals i es comença a formar amb ritmes i tècniques.  Va agafant també referències de diferents bateries coneguts dins el món del blues i jazz. Més endavant passarà també es seu aprenentatge per ses mans des bateria Toni Gadea.

Apassionat per la música, comença sa seu trajectòria passant per estils musicals com:

blues,rock, folk, funky, en grups com De Pèl a Pèl, BCN Beach Boom, però  és as 18 anys a un comença a entrar dins el món del jazz, swing i fusió as costat de Franco Latragna i més endavant amb es clarinetista nort americà Emile Charles LaChambre, a un seguirant tocant durant sis anys amb Cadaqués Connexió. Després d'aquest periòde comença a tocar amb es guitarrista Stefan May, que encara avui en dia toquen junts rock sicodèlic, mentre, passa a fer es grup MTB Jazz juntament amb es baixista Toni Traus, i també formarà part de la Galeon Blues Band amb Juanan Reverte a sa guitarra, entre atres col.laboracions. Al 2012  es coneixen amb  Tòfol Martínez blues band i és es conjunt a un segueix actualment com a bateria oficial.  Al 2014 forma es seu projecte de quartet  de fusió i al 2016 va començar as costat de Sergi Blanch i Pedrito Martínez es grup de funky propi James White Experience.

Des de que comença fins avui en dia, ha estat tocant i fent col.laboracions amb: 

Herman Brood, Miki Santamaria, Max Sunyer,  Joan Pau Cumellas, Marco Cinelli, Danny del Toro, Miguel Talavera, Sandra Fern, Pepe Bao, Amadeu Casas, Joan Pau Cumellas, Greg Zlap, Gerard Nieto, Toni Solà, Susana Sheiman, Pablo Quiroga, Marc Mas, BigMama Montse, Johnny Pérez, Jordi Cobre, Rafel Bazaga, Bruno Cabrera, Cece Gianotti, Pepo López, Alverd Oliva, Josep Soler, Carles Bech, Xavier González, Roslyn, Sebastien Charlier, Enric Teruel, Marko Balland, Nasser Ben Dadoo, Frank Mercader, Pepe Gómez, Litus, Ramon Miravet, Adrià Bauzó, Raül Marc, Fonsu Castillo, Víctor Puertas, Martin Laportilla, Dusan Jevtovic ...

Té es seu projecte propi de fusió, Agustí Borrell, normalment en formació de trio o quartet, amb peces de composició pròpia. Aquest primer disc està dedicat as seu pare, passant pel jazz, swing, tocs  mediterrans i funk.  Un projecte a un l'acompanyen músics com: Marc Mas(p), Toni Traus(b), Jordi Cobre(b i cb), Tòfol Martínez(g), Salvi Estragués(g).

Actualment és es bateria oficial des grup de blues Tòfol Martínez (www.tofolmartinez.com) on comparteixen junts tota vida musical en escenaris, vídeos, discos i vida des del 2011. Un grup que no para de fer concerts dins i fora de Catalunya, en diferents sales i festivals i amb uns quants discos i vídeos a sa butxaca.

També està en diferents projectes que podeu trobar as departament de formacions.

Es seus bateries de referència han sigut i són: Brian Bennett, Louie Bellson, Charlie Watts, Peter Hoorelbeke, Omar Hakim, Jeff Hamilton, Peter Erskine i com no Art Blakey, Max Roach, Brian Blade i Bill Steward, sense oblidar  a Pere Foved i Roger Blàvia.

Ha passat per festivals com: Fest. Internacional de Cadaqués, Fest. Pamplona, Acústica de Figueres, Primavera Rock Fest., Black Music Fest., Fest. Blues de Cerdanyola, Fest. de Blues de Roses, Jazzaprop de Terrassa, Fest. Música de Begur, BB Blues Fest. de Portugal, Fest. Pedralbes, Fest. d'Andorra, Corbera Blues Fest., JamboStreetMusic, Jazz Fest. Costa Brava, Fest. de Blues Santako, Festival de Jazz Terrassa, Tolosa Blues Festival...