Sa meua història

Agustí Borrell
Agustí Borrell
Tasio Borrell
Tasio Borrell

Bateria format des de petit as costat des seu Pare, Tasio Borrell, qui l'acompanyarà

ja sempre amb s'aprenentatge i trajectòria.


Melòmans tots dos, s'endinsen en diferents estils musicals i es comença a formar amb ritmes i tècniques.  Va agafant també referències de diferents bateries coneguts dins el món del blues i jazz. Més endavant passarà també es seu aprenentatge per ses mans des bateria Toni Gadea.

Apassionat per la música, comença sa seu trajectòria en viu a partir des 15 anys passant per  diferents formacions  i diferents estils musicals:

Comença per  De Pèl a Pèl,  grup de Rock 'n Roll de Cadaqués, un cop es separen passa a ser es bateria de la BCN Beach Boom, grup amb versions de Jimmy Hendrix. És però as 21 anys a un comença a entrar dins el món del jazz - swing as costat de dos músics italians Franco  i Franco Latragna, amb un repertori de clàssics del jazz. 

Amb ganes d'anar descobrint més estils i amb la passió d'anar evolucionant com a bateria, s'embarca amb Stefan May, un projecte fet a duet, guitarra i bateria, a un toquen Rock Psicodèlic amb composicions pròpies. Després d'uns anys arriba a Cadaqués es clarinetista nord americà Emile Charles LaChambre, fundador des grup Cadaqués Connexió, aquí ja s'endinsa en aquest món del jazz i sa improvisació. 

Durant aquest període, comença a formar dos projectes nous, un és la Galeon Blues Band, un trio potent as costat des guitarrista Juanan Reverte i un segon projecte a trio  as costat des baixista Toni Traus,  es grup MTB Jazz a un toquen estàndards instrumentals. Després d'un parell d'anys, quan es dos grups comencen a dissoldre, comença a entrar a la Cobre Jazz Band as costat des contra baixista Jordi 'Cobre' Jornet i es saxofonista Miki Blabia, un trio de jazz-bossa i a un encara ara avui toquen.

A finals del 2012  es veu capaç de començar a formar es seu propi projecte AB4 (Agustí Borrell 4tet) a un comença a fer ses seues composicions instrumentals en forma de fusió, as costat de Marc Mas, Toni Traus, Jordi Cobre, Salvi Estregués i Tòfol Martínez, i ara actualment hi ha Pedrito Martínez i també Miki Santamaria. Trobaran més informació a sa pàgina Agustí Borrell 4tet.

Aquest mateix  any 2012 s'acabaven de conèixer amb  Tòfol Martínez, i passa a ser es  bateria oficial de la Tòfol Martínez blues band, un grup de blues elèctric amb repertori propi i versions a un no han parat de créixer, tant en concerts, discos i vídeos, avui en dia estan dins l'àmbit conegut del món del blues blues.

Arriba el 2015 i després d'una trucada de Marta White es coneixen amb Sergi Blanch, guitarrista i compositor de música funka un l'anima per formar un grup nou que trenqui tòpics,  James White Experience, un trio de  PowerFunk as costat també de Pedrito Martínez as baix, a un actualment tenen un directe potentíssim.

Des de que comença fins avui en dia, ha estat tocant i fent col.laboracions amb diferents grups i músics com: 

Herman Brood, Miki Santamaria, Max Sunyer,  Joan Pau Cumellas, Marco Cinelli, Danny del Toro, Miguel Talavera, Sandra Fern, Pepe Bao, Amadeu Casas,  Greg Zlap, Gerard Nieto, Toni Solà, Susana Sheiman, Pablo Quiroga, Marc Mas, BigMama Montse, Johnny Pérez,  Rafel Bazaga, Bruno Cabrera, Cece Gianotti, Pepo López, Alverd Oliva, Josep Soler, Carles Bech, Xavier González, Roslyn, Sebastien Charlier, Enric Teruel, Marko Balland, Nasser Ben Dadoo, Frank Mercader, Pepe Gómez, Litus, Ramon Miravet, Adrià Bauzó, Raül Marc Portell, Fonsu Castillo, Víctor Puertas, Martin Laportilla, Dusan Jevtovic ...

Actualment toca amb:

- Agustí Borrell 4tet    - Tòfol Martínez blues band    - James White Experience                              i es pot veure es diferents projectes que té avui en dia as departament de formacions.

Es seus bateries de referència han sigut i són: Brian Bennett, Louie Bellson, Charlie Watts, Peter Hoorelbeke, Omar Hakim, Jeff Hamilton, Peter Erskine i com no Art Blakey, Max Roach, Brian Blade i Bill Steward, sense oblidar  a Pere Foved i Roger Blàvia.

Ha passat per festivals com: Fest. Internacional de Cadaqués, Fest. Pamplona, Acústica de Figueres, Primavera Rock Fest., Black Music Fest., Fest. Blues de Cerdanyola, Fest. de Blues de Roses, Jazzaprop de Terrassa, Fest. Música de Begur, BB Blues Fest. de Portugal, Fest. Pedralbes, Fest. d'Andorra, Corbera Blues Fest., JamboStreetMusic, Jazz Fest. Costa Brava, Fest. de Blues Santako, Festival de Jazz Terrassa, Tolosa Blues Festival, Benicàssim Blues Fest.